DOMEINOVERSCHRIJDENDE INITIATIE (KUNSTKRIEBELS)​
Voor de 6- en 7-jarigen is er KUNSTKRIEBELS!

Dit is een boeiende mix van muziek, theater en beeldende kunst. 

Alle kinderen zitten samen in een graadsklas.

7-jarigen die kiezen om enkel muziek te volgen mogen (indien gewenst) al onmiddellijk starten met een instrument!

kunstkriebels.jpg
muziek.fw.png
In het domein Muziek staat het leren bespelen van een instrument uiteraard centraal maar daarvoor moet je natuurlijk noten kunnen lezen: dat leer je in de les MCV (Muzikaal Culturele Vorming). In onze academie kan je voor zowat alle klassieke instrumenten terecht. Vanaf de 3de graad (zie opleidingsstructuur) kan je ook voor de richting Jazz-pop-rock kiezen. Zowel jongeren vanaf 8 jaar als volwassenen kunnen een muziekopleiding volgen.
STUDIEDOMEIN MUZIEK​
Schermafbeelding 2020-06-13 om 11.51.08.
STUDIEDOMEIN WOORDKUNST-DRAMA
woord.fw.png
Ben jij creatief? Sta je graag op een podium? Kruip je graag in de huid van een ander? Wil je dat het publiek aan je lippen hangt als je een verhaal vertelt? Of ben je op zoek naar net dat tikje meer lef?

Dan ben je bij onze kunstacademie aan het juiste adres! In het domein Woordkunst/Drama kan je lessen volgen vanaf 8 jaar. Ook voor volwassenen is er een boeiend en uitdagend programma. Onze woordleerkrachten staan te popelen om jullie talenten te zien groeien.

dans.fw.png
Wil je op een leuke manier danstechniek, dansbeleving en expressie aanleren? Ben je op zoek naar een leuke omgeving om je grenzen op te zoeken en te verleggen? Of ben je op zoek naar een uitlaatklep waar je jezelf kan zijn? Dan schrijf je je best in voor de bruisende studierichting dans! Voor kleuters van 4 en 5 jaar is er kleuterdans. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar stromen in op leeftijd met klassieke dans. Vanaf de 3de graad kan je ook kiezen voor hedendaagse dans. Ook voor volwassenen zijn er avondlessen!
STUDIEDOMEIN DANS
STUDIEDOMEIN BEELDENDE KUNST​
beeld.fw.png
In de lessen beeldende kunst kan je tekenen, schilderen, boetseren, knutselen, ....

Je vertoeft er als het waren in de speeltuin van de kunst. Je kan er zijn je eigen creativiteit en kunstig talent ontwikkelen. Binnen het domein beeldende kunst stromen kinderen van 6 tot en met 11 jaar in op leeftijd.

DOCUMENTEN
Contract-512.png