DOMEINOVERSCHRIJDENDE INITIATIE (KUNSTKRIEBELS)​

Voor de 6- en 7-jarigen is er KUNSTKRIEBELS!

Dit is een boeiende mix van muziek, theater en beeldende kunst. 

Alle kinderen zitten samen in een graadsklas.

7-jarigen die kiezen om enkel muziek te volgen kunnen al onmiddellijk starten met een instrument!

STUDIEDOMEIN MUZIEK​

In het domein Muziek staat het leren bespelen van een instrument uiteraard centraal maar daarvoor moet je natuurlijk noten kunnen lezen: dat leer je in de les MCV (Muzikaal Culturele Vorming). In onze academie kan je voor zowat alle klassieke instrumenten terecht.

Vanaf de 3de graad (zie opleidingsstructuur) kan je ook voor de richting Jazz-pop-rock kiezen.

Zowel jongeren vanaf 8 jaar als volwassenen kunnen een muziekopleiding volgen.

STUDIEDOMEIN WOORDKUNST

Ben jij creatief? Sta je graag op een podium? Kruip je graag in de huid van een ander? Wil je dat het publiek aan je lippen hangt als je een verhaal vertelt? Of ben je op zoek naar net dat tikje meer lef?

Dan ben je bij onze kunstacademie aan het juiste adres! In het domein Woordkunst/Drama kan je lessen volgen vanaf 8 jaar. Ook voor volwassenen is er een boeiend en uitdagend programma. Onze woordleerkrachten staan te popelen om jullie talenten te zien groeien.

STUDIEDOMEIN DANS

Wil je op een leuke pedagogisch verantwoorde manier danstechniek, dansbeleving en expressie aanleren? Ben je op zoek naar een veilige omgeving om je grenzen te durven opzoeken en verleggen? Wil je hard werken in een leuke sfeer? Wil je bewegen en ruimte krijgen voor persoonlijke inbreng? Of ben je op zoek naar een uitlaatklep waar je jezelf kan zijn? Dan raden wij je aan om even een kijkje te komen nemen binnen onze bruisende en dynamische studierichting dans!

Binnen het domein dans kunnen jongeren terecht vanaf 4 jaar! Jongeren starten in de 2de graad met klassieke dans, vanaf de 3de graad kan je ook kiezen voor hedendaagse dans.

Ook voor volwassenen zijn er avondlessen!

STUDIEDOMEIN BEELDENDE KUNST​

In de lessen beeldende kunst kan je tekenen, schilderen, boetseren, knutselen, ....

Je vertoeft er als het waren in de speeltuin van de kunst. Iedereen kan er zijn eigen creativiteit en kunstig talent ontwikkelen.

DOCUMENTEN

© Kunstacademie Dilsen-Stokkem/As

  • Facebook Social Icon